2015/17/N/NZ9/03639
Słowa kluczowe:
biodostępność fortyfikacja żywności interakcje matryca żywności związki fenolowe
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii
woj. lubelskie
Konkurs: PRELUDIUM 9 - ogłoszony 2015-03-16
Przyznana kwota: 100 000 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2016-03-02
Zakończenie projektu: 2019-03-01
Planowany czas trwania projektu: 36 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt rozliczony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.