2011/03/B/NZ9/01530
Słowa kluczowe:
mięso ryby białka tłuszcze procesy termiczne analiza termiczna kinetyka reologia tekstura modele fundamentalne modele statystyczne
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
woj. zachodniopomorskie
Kierownik projektu (z jednostki realizującej):
Liczba wykonawców projektu: 2
Konkurs: OPUS 2 - ogłoszony 2011-09-15
Przyznana kwota: 305 670 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2012-08-01
Zakończenie projektu: 2016-08-05
Planowany czas trwania projektu: 48 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt rozliczony