Projekty finansowane przez NCN


Dane kierownika projektu i jednostki realizującej

Szczegółowe informacje o projekcie i konkursie

Słowa kluczowe

Aparatura

Wyczyść formularz

Zintegrowany system informatyczny wspomagający wyznaczanie i analizę geometrycznych, cieplnych i dyfuzyjnych właściwości wybranych produktów rolno-spożywczych i drzewnych

2011/01/B/NZ9/03169

Słowa kluczowe:

właściwości produktów rolno-spożywczych i drzewnych transport ciepła i substancji przetwarzanie i analiza obrazów trójwymiarowe modelowanie obiektów współczynnikowe zagadnienia odwrotne algorytmy optymalizacji metoda elementów skończonych

Deskryptory:

  • NZ9_12: Inne zagadnienia pokrewne

Panel:

NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa

Jednostka realizująca:

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Rolnictwa i Bioinżynierii

woj. wielkopolskie

Inne projekty tej jednostki 

Kierownik projektu (z jednostki realizującej):

prof. Jerzy Weres 

Liczba wykonawców projektu: 7

Konkurs: OPUS 1 - ogłoszony 2011-03-15

Przyznana kwota: 192 400 PLN

Rozpoczęcie projektu: 2011-12-01

Zakończenie projektu: 2014-12-11

Planowany czas trwania projektu: 36 miesięcy (z wniosku)

Status projektu: Projekt rozliczony