2011/01/B/NZ9/01060
Słowa kluczowe:
kawa zbożowa cykoria jęczmień żyto burak cukrowy karczochy głóg aromat alkaloidy beta-karbolinowe
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
woj. wielkopolskie
Kierownik projektu (z jednostki realizującej):
prof. Renata Zawirska-Wojtasiak
Liczba wykonawców projektu: 5
Konkurs: OPUS 1 - ogłoszony 2011-03-15
Przyznana kwota: 284 850 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2011-12-01
Zakończenie projektu: 2014-12-11
Planowany czas trwania projektu: 36 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt rozliczony