Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

6 projects found matching your search criteria :

  1. Use of comprehensive volatile compounds fingerprinting (flavoromics) for the identification of compounds responsible for...

    Call: OPUS 4 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Henryk Jeleń

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  2. Novel receptor materials for the construction of a bioelectronic nose for the rapid and efficient detection of lung canc...

    Call: OPUS 25 , Panel: ST5

    Principal investigator: prof. Wojciech Kamysz

    Gdański Uniwersytet Medyczny, Wydział Farmaceutyczny

  3. Novel analytical approaches in food chemistry – thin-film solid phase microextraction (TF-SPME) for the analysis of odou...

    Call: SONATA 18 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Martyna Wieczorek

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  4. Key odorants selection based on their kinetic and degradation with the atmospheric components within the prediction of o...

    Call: OPUS 21 , Panel: ST8

    Principal investigator: dr Radosław Barczak

    Uniwersytet Warszawski, Wydział Chemii

  5. Food flavor and volatile compounds analysis redefined. What's behind food volatilomics?

    Call: OPUS 18 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Henryk Jeleń

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  6. Evaluation of characteristic interactions of synthetic peptides derived from HarmOBP7 aldehyde binding site.

    Call: PRELUDIUM 17 , Panel: ST5

    Principal investigator: Tomasz Wasilewski

    Gdański Uniwersytet Medyczny, Wydział Farmaceutyczny z Oddziałem Medycyny Laboratoryjnej