Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

5 projects found matching your search criteria :

  1. Kinetics of Maillard reaktion products formation in model cereal-based products enriched with fruit pomaces

    Call: OPUS 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Sylwia Mildner-Szkudlarz

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  2. Characteristics of determinants of lactic acid bacteria and propionic acid bacteria towards co-fermentation of edible pl...

    Call: SONATA 18 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Kamil Piwowarek

    Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Instytut Nauk o Żywności

  3. When does lyophilization make sense? Antioxidant activity and bioavailability of bioactive compounds in powders from the...

    Call: PRELUDIUM 22 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Anna Krajewska

    Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

  4. Multiscale analysis of the influence of technological parameters of the natural deep eutectic solvents extraction proces...

    Call: PRELUDIUM BIS 2 , Panel: ST8

    Principal investigator: dr hab. Izabela Urszula Pawlaczyk-Graja

    Politechnika Wrocławska

  5. Investigating the potential of protein-pectin complexes to improve the functional properties of 3D printing inks

    Call: PRELUDIUM 23 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Magdalena Trusińska

    Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie