Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

5 projects found matching your search criteria :

  1. Identification of flavor compounds pathway formation in Polish regional dairy foods produced in a traditional way. Influ...

    Call: OPUS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Małgorzata Majcher

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  2. Monoterpene glycosides - new dual functions food additives.

    Call: SONATA 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Mariusz Dziadas

    Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, Wydział Farmaceutyczny z Oddziałem Analityki Medycznej

  3. Use of comprehensive volatile compounds fingerprinting (flavoromics) for the identification of compounds responsible for...

    Call: OPUS 4 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Henryk Jeleń

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  4. Analysis of volatile flavor compounds profile of free-gluten bread. Research to improve it's aroma profile based on the ...

    Call: PRELUDIUM 4 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Mariusz Pacyński

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  5. Food flavor and volatile compounds analysis redefined. What's behind food volatilomics?

    Call: OPUS 18 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Henryk Jeleń

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu