Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

7 projects found matching your search criteria :

  1. Interactions of hydroxycinnamic acids as a factor determining the physiological activity of selected plant materials

    Call: PRELUDIUM 6 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Agata Durak-Dados

    Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii

  2. The assessment of the bioaccessibility of elements in tea and coffee using chromatographic and non-chromatographic metho...

    Call: OPUS 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Paweł Pohl

    Politechnika Wrocławska, Wydział Chemiczny

  3. Examination of traditional and new raw materials of the chicory coffee with respect to aromatic and neuroactive elements

    Call: OPUS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Renata Zawirska-Wojtasiak

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  4. Investigating the anti-cancerous effect of antioxidant extract from spent coffee grounds on the functioning of normal an...

    Call: PRELUDIUM 22 , Panel: NZ5

    Principal investigator: Adrianna Piasek

    Politechnika Warszawska, Wydział Chemiczny

  5. Bioavailability and pro-health properties of hydroxycinnamic acids of coffee beans modified in the roasting process

    Call: PRELUDIUM 15 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Joanna Grzelczyk

    Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

  6. Magnetic field assisted single step electrodeposition of CoFe based nano-structures

    Call: BEETHOVEN 2 , Panel: ST5

    Principal investigator: dr hab. Piotr Żabiński

    Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie, Wydział Metali Nieżelaznych

  7. Regulation of beta-carbolines in the dieta using coffee substitutes

    Call: OPUS 10 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Renata Zawirska-Wojtasiak

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu