Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

13 projects found matching your search criteria :

  1. Analysis of volatile flavor compounds profile of free-gluten bread. Research to improve it's aroma profile based on the ...

    Call: PRELUDIUM 4 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Mariusz Pacyński

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  2. Research on the bioavailability for selected minerals under in vitro and in vivo condition from gluten-free bread enrich...

    Call: OPUS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Julita Reguła

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  3. Study on the mechanism of arabinoxylan structure modification in rye bread model systems and its impact on the viscous a...

    Call: OPUS 2 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Małgorzata Cyran

    Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin - Państwowy Instytut Badawczy

  4. The study on the aroma compounds formation, rheology properties, sensory quality and oxidative stability of newly develo...

    Call: PRELUDIUM BIS 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Małgorzata Majcher

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  5. Antiviral potential and human cell-protective activity of bee bread derived from Polish apiaries.

    Call: PRELUDIUM 21 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Karolina Pełka

    Politechnika Gdańska

  6. Model studies on the application of the treatment of acorns and/or acorn flour and the conditions of dough preparation o...

    Call: PRELUDIUM 20 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Emilia Szabłowska

    Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży

  7. MODIFICATION OF HIGH NUTRITIONAL GLUTEN-FREE FLOURS BY INNOVATIVE HEAT-MOISTURE TREATMENT FOR THE DEVELOPMENT OF IMPROVE...

    Call: POLS , Panel: ST5

    Principal investigator: dr Marina Villanueva

    Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, Wydział Inżynierii Produkcji

  8. Financial responsibility of a Member State towards the EU for violation of the rule of law

    Call: OPUS 18 , Panel: HS5

    Principal investigator: dr hab. Justyna Łacny

    Politechnika Warszawska, Wydział Administracji i Nauk Społecznych

  9. Effect of the model bread dough supplementation with selected phenolic acids on the structure of gluten proteins

    Call: OPUS 18 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Agnieszka Nawrocka

    Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego Polskiej Akademii Nauk

  10. Genotypic and phenotypic analysis of Triticum aestivum L. ssp. aestivum x T. aestivum L. ssp. spelta: quality and diseas...

    Call: PRELUDIUM 14 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Klaudia Goriewa-Duba

    Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Wydział Kształtowania Środowiska i Rolnictwa

  11. Research into regulating the level of potentially harmful Maillard and caramelization reaction products in gluten-free b...

    Call: PRELUDIUM 14 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Maria Różańska

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  12. Evaluation of healthy properties of honeybee drone brood homogenate

    Call: PRELUDIUM 9 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Róża Sawczuk

    Uniwersytet w Białymstoku, Wydział Biologiczno-Chemiczny

  13. Termination as a remedy for breach of contract - functional analysis of Polish regulation in light of Europeanisation of...

    Call: PRELUDIUM 9 , Panel: HS5

    Principal investigator: dr Karolina Panfil

    Uniwersytet Warszawski, Wydział Prawa i Administracji