2024/53/B/NZ9/01654
Słowa kluczowe:
czujnik smaku wysokoprzepustowa analiza platforma multisensorowa sztuczna inteligencja profilowanie żywności testy autentyczności nano/mikroplastik w żywności
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Kierownik projektu (z jednostki realizującej):
prof. Patrycja Ciosek-Skibińska
Liczba wykonawców projektu: 6
Konkurs: OPUS 27 - ogłoszony 2024-03-21
Przyznana kwota: 1 716 906 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2025-01-01
Zakończenie projektu: 2029-01-19
Planowany czas trwania projektu: 48 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt w realizacji
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.