Ultrasound-assisted convective drying of apples at different process conditions IF: 1,77
Autorzy:
S.J. Kowalski, D. Mierzwa, M. Stasiak
Czasopismo:
Drying Technology , Wydawca: Taylor&Francis
Status:
Przyjęta do publikacji
Kinetics and Quality Aspects of Beetroots Dried in Non-Stationary Conditions IF: 1,77
Autorzy:
S.J. Kowalski, J. Szadzińska
Czasopismo:
Drying Technology (rok: 2014, tom: 32, strony: 1310-1318), Wydawca: Taylor&Francis
High power airborne ultrasound assist in combined drying of raspberries IF: 3,273
Autorzy:
Stefan Jan Kowalski, Andrzej Pawłowski, Justyna Szadzińska, Joanna Łechtańska, Marcin Stasiak
Czasopismo:
Innovative Food Science & Emerging Technologies (rok: 2016, tom: dostępny online, strony: dostępny online), Wydawca: Elsevier
Intensification of apple drying due to ultrasound enhancement IF: 2,576
Autorzy:
S.J. Kowalski, A. Pawłowski
Czasopismo:
Journal of Food Engineering (rok: 2015, tom: 156, strony: 44935), Wydawca: Elsevier
The effect of high power airborne ultrasound and microwaves on convective drying effectiveness and quality of green pepper IF: 4,321
Autorzy:
J. Szadzińska, J. Łechtańska, S.J. Kowalski, M. Stasiak
Czasopismo:
Ultrasonics Sonochemistry (rok: 2017, tom: 34, strony: 531-539), Wydawca: Elsevier
Ultrasonic-assisted osmotic dehydration of carrot followed by convective drying with continuous and intermittent heating IF: 1,77
Autorzy:
S.J. Kowalski, J. Szadzińska, A. Pawłowski
Czasopismo:
Drying Technology (rok: 2015, tom: 33, strony: 1570-1580), Wydawca: Taylor&Francis
Intensification of drying processes due to ultrasound enhancement IF: 0,653
Czasopismo:
Chemical and Process Engineering (tom: bd, strony: bd), Wydawca: Polish Academy of Sciences
Status:
Przyjęta do publikacji
Influence of ultrasound on the microstructure of plant tissue IF: 2,997
Autorzy:
Kinga Rajewska, Dominik Mierzwa
Czasopismo:
Innovative Food Science and Emerging Technologies , Wydawca: Elsevier
Convective-Intermittent drying of Cherries Preceded by Ultrasonic Assisted Osmotic Dehydration IF: 1,959
Autorzy:
Stefan Jan Kowalski, Justyna Szadzińska
Czasopismo:
Chemical Engineering and Processing: Process Intensification (rok: 2014, tom: 82, strony: 65-70), Wydawca: Elsevier
Influence of ultrasound assist during hot air drying on dried apple crisps properties IF: 0,653
Autorzy:
J. Banaszak, A. Pawłowski
Czasopismo:
Chemical and Process Engineering , Wydawca: Polska Akademia Nauk
Ultrasound in wet materials subjected to drying IF: 2,997
Autorzy:
S.J. Kowalski, A. Rybicki
Czasopismo:
Innovative Food Science and Emerging Technologies (rok: 2016, tom: bd, strony: bd), Wydawca: Elsevier
Microwave and ultrasound enhancement of convective drying of strawberries: experimental and modeling efficiency IF: 2,868
Autorzy:
J. Szadzińska, S.J. Kowalski, M. Stasiak
Czasopismo:
International Journal of Heat and Mass Transfer (rok: 2016, tom: 103, strony: 1065-1074), Wydawca: ELSEVIER
Ultrasound in wet materials subjected to drying: A modeling study IF: 2,868
Czasopismo:
International Journal of Heat and Mass Transfer (rok: 2015, tom: 84, strony: 998-1007), Wydawca: Elsevier