Projekty finansowane przez NCN


Dane kierownika projektu i jednostki realizującej

Szczegółowe informacje o projekcie i konkursie

Słowa kluczowe

Aparatura

Wyczyść formularz

Wyniki wyszukiwania

Znaleziono 3 projektów spełniających kryteria wyszukiwania:

  1. Czujniki chemiczne do selektywnego oznaczania wybranych aminokwasów, wchodzących w skład białek glutenowych, z molekular...

    Konkurs: PRELUDIUM 6 , panel: ST5

    Kierownik: dr Zofia Iskierko

    Instytut Chemii Fizycznej PAN

  2. Wpływ suplementowania modelowego ciasta chlebowego wybranymi kwasami fenolowymi na strukturę białek glutenowych

    Konkurs: OPUS 18 , panel: NZ9

    Kierownik: dr hab. Agnieszka Nawrocka

    Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego Polskiej Akademii Nauk

  3. Wpływ wybranych polifenoli i ich glikozydów na strukturę białek glutenowych i właściwości reologiczne ciasta pszennego....

    Konkurs: PRELUDIUM 17 , panel: NZ9

    Kierownik: Magdalena Krekora

    Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego Polskiej Akademii Nauk