Projekty finansowane przez NCN


Dane kierownika projektu i jednostki realizującej

Szczegółowe informacje o projekcie i konkursie

Słowa kluczowe

Aparatura

Wyczyść formularz

Wyniki wyszukiwania

Znaleziono 3 projektów spełniających kryteria wyszukiwania:

  1. Wpływ składu chemicznego oraz mikroflory różnych odmian kapusty głowiastej białej (Brassica oleracea var. capitata f. al...

    Konkurs: OPUS 8 , panel: NZ9

    Kierownik: dr hab. inż. Paweł Satora

    Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności, Wydział Technologii Żywności

  2. Przeciwnowotworowe działanie młodych pędów kapusty głowiastej czerwonej (Brassica oleracea var. capitata f. rubra) wzglę...

    Konkurs: PRELUDIUM 12 , panel: NZ9

    Kierownik: mgr Mariola Drozdowska

    Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności

  3. Poszukiwanie nowych związków o aktywności przeciwzapalnej z rodzimych gatunków roślin należących do rodziny Oleaceae z u...

    Konkurs: OPUS 9 , panel: NZ7

    Kierownik: dr hab. Anna Kiss

    Warszawski Uniwersytet Medyczny, Wydział Farmaceutyczny z Oddziałem Medycyny Laboratoryjnej, Wydział Farmaceutyczny z Oddziałem Medycyny Laboratoryjnej