2023/50/O/NZ9/00132
Słowa kluczowe:
związki zapachowe reologia chleba tekstura chleba bezglutenowego pumpernikiel stabilność oksydacyjna
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
woj. wielkopolskie
Kierownik projektu (z jednostki realizującej):
Liczba wykonawców projektu: 2
Konkurs: PRELUDIUM BIS 5 - ogłoszony 2023-06-19
Przyznana kwota: 685 640 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2024-04-04
Zakończenie projektu: 2028-09-30
Planowany czas trwania projektu: 48 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt w realizacji
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.