2023/49/N/NZ9/00893
Słowa kluczowe:
profilaktyka jodowa IDD jodowanie żywności nośniki jodu
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
woj. wielkopolskie
Konkurs: PRELUDIUM 22 - ogłoszony 2023-03-16
Przyznana kwota: 70 000 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2024-01-16
Zakończenie projektu: 2025-01-15
Planowany czas trwania projektu: 12 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt w realizacji
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.