2023/49/N/NZ9/00218
Słowa kluczowe:
Wytłoki owocowe obróbka termiczna modelowa matryca żywności aktywność przeciwutleniająca trawienie in vitro profil związków fenolowych potencjalna biodostępność
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
woj. lubelskie
Konkurs: PRELUDIUM 22 - ogłoszony 2023-03-16
Przyznana kwota: 182 060 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2024-01-12
Zakończenie projektu: 2027-01-11
Planowany czas trwania projektu: 36 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt w realizacji
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.