2022/47/I/NZ9/02893
Słowa kluczowe:
trawienie emulsja tłuszcze białko błonnik
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Wydział Technologii Żywności
woj. małopolskie
Konkurs: OPUS 24 (LAP) - ogłoszony 2022-07-15
Przyznana kwota: 1 955 470 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2023-09-19
Zakończenie projektu: 2027-09-18
Planowany czas trwania projektu: 48 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt w realizacji
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.