Projekty finansowane przez NCN


Dane kierownika projektu i jednostki realizującej

Szczegółowe informacje o projekcie i konkursie

Słowa kluczowe

Aparatura

Wyczyść formularz

Charakterystyka związków bioaktywnych w surowcach odpadowych z przemysłu browarniczego i zbadanie ich wartości odżywczej i potencjału biotechnologicznego

2022/45/N/NZ9/02044

Słowa kluczowe:

młóto browarniane odpadowa gęstwa drożdżowa biofilm witamina B12

Deskryptory:

  • NZ9_7: Naukowe podstawy żywienia i badania żywności
  • ST4_5: Chemia analityczna
  • NZ9_8: Mikrobiologia środowiskowa

Panel:

NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa

Jednostka realizująca:

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka

woj. mazowieckie

Inne projekty tej jednostki 

Kierownik projektu (z jednostki realizującej):

Marcin Kruk 

Liczba wykonawców projektu: 3

Konkurs: PRELUDIUM 21 - ogłoszony 2022-03-28

Przyznana kwota: 140 000 PLN

Rozpoczęcie projektu: 2023-01-17

Zakończenie projektu: 2025-01-16

Planowany czas trwania projektu: 24 miesięcy (z wniosku)

Status projektu: Projekt w realizacji

Opis Projektu

Pobierz opis projektu w formacie .pdf

Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.