2021/41/N/NZ9/01881
Słowa kluczowe:
kiszonka z lucerny suchy lód proteoliza mikrobiom kiszonki
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Wydział Bioinżynierii Zwierząt
woj. warmińsko-mazurskie
Kierownik projektu (z jednostki realizującej):
Liczba wykonawców projektu: 3
Konkurs: PRELUDIUM 20 - ogłoszony 2021-03-15
Przyznana kwota: 139 649 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2022-01-03
Zakończenie projektu: 2024-01-02
Planowany czas trwania projektu: 24 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt zakończony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.