2021/41/N/NZ9/02668
Słowa kluczowe:
żołędzie mąka żołędziowa taniny polifenole pieczywo ciastka właściwości fizykochemiczne
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży
woj. podlaskie
Konkurs: PRELUDIUM 20 - ogłoszony 2021-03-15
Przyznana kwota: 103 320 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2022-02-08
Zakończenie projektu: 2024-02-07
Planowany czas trwania projektu: 24 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt zakończony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.