2021/41/N/NZ9/04255
Słowa kluczowe:
ultradźwięki pulsacyjne pole elektryczne właściwości fizyczne kolor struktura tekstura właściwości chemiczne składniki bioaktywne biodostępność aktywność enzymatyczna zmiany metaboliczne mikrobiologia papryka
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Instytut Nauk o Żywności
woj. mazowieckie
Konkurs: PRELUDIUM 20 - ogłoszony 2021-03-15
Przyznana kwota: 139 995 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2022-01-21
Zakończenie projektu: 2024-01-20
Planowany czas trwania projektu: 24 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt zakończony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.