2020/39/B/NZ9/00237
Słowa kluczowe:
kurczęta rzeźne tłuszcz paszowy owady Hermetia illucens energia metaboliczna strawność składniow pokarmowych wartość pokarmowa mikrobiologia ukadu pokrmowego
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Medycyny Weterynaryjnej i Nauk o Zwierzętach
woj. wielkopolskie
Konkurs: OPUS 20 - ogłoszony 2020-09-15
Przyznana kwota: 1 893 640 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2021-07-01
Zakończenie projektu: 2024-07-01
Planowany czas trwania projektu: 36 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt zakończony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.