2020/39/O/NZ9/00639
Słowa kluczowe:
selen anhydrobioza dehydratacja drożdże preparaty
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Instytut Nauk o Żywności
woj. mazowieckie
Kierownik projektu (z jednostki realizującej):
Liczba wykonawców projektu: 2
Konkurs: PRELUDIUM BIS 2 - ogłoszony 2020-09-15
Przyznana kwota: 505 396 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2021-07-02
Zakończenie projektu: 2025-09-30
Planowany czas trwania projektu: 48 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt w realizacji
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.