2020/37/B/NZ9/00687
Słowa kluczowe:
Zakwas buraczany kiszone buraki susz z kiszonych buraków odwadnianie osmotyczne fermentacja ultradźwięki mikrofale promienie podczerwieni próżnia suszenie konwekcyjno-mikrofalowo-ultradźwiękowe suszenie mikrofalowo-próżniowe
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Wydział Nauk Technicznych
woj. warmińsko-mazurskie
Kierownik projektu (z jednostki realizującej):
Liczba wykonawców projektu: 5
Konkurs: OPUS 19 - ogłoszony 2020-03-16
Przyznana kwota: 921 720 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2021-02-01
Zakończenie projektu: 2024-01-31
Planowany czas trwania projektu: 36 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt zakończony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.