2020/37/N/NZ9/03286
Słowa kluczowe:
Biofortyfikacja brązowienie enzymatyczne oksydaza polifenolowa peroksydaza żywność nieprzetworzona naturalne ekstrakty jony metali właściwości przeciwutleniające i przeciwzapalne
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Kierownik projektu (z jednostki realizującej):
Liczba wykonawców projektu: 3
Konkurs: PRELUDIUM 19 - ogłoszony 2020-03-16
Przyznana kwota: 207 600 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2021-02-01
Zakończenie projektu: 2025-01-31
Planowany czas trwania projektu: 48 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt zakończony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.