2019/35/N/NZ9/00767
Słowa kluczowe:
smażenie degradacja termiczna tłuszczów oleje zimnotłoczone natywne przeciwutleniacze w olejach substancje antypolimeryzacyjne
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
woj. wielkopolskie
Konkurs: PRELUDIUM 18 - ogłoszony 2019-09-16
Przyznana kwota: 99 360 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2020-06-25
Zakończenie projektu: 2022-06-24
Planowany czas trwania projektu: 24 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt zakończony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.