2019/35/O/NZ9/00788
Słowa kluczowe:
związki aktywne zapachowo fermentacja spontaniczna miody pitne sensomika
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
woj.
Kierownik projektu (z jednostki realizującej):
dr hab. Małgorzata Anna Majcher
Liczba wykonawców projektu: 2
Konkurs: PRELUDIUM BIS 1 - ogłoszony 2019-09-16
Przyznana kwota: 456 000 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2020-10-01
Zakończenie projektu: 2024-09-30
Planowany czas trwania projektu: 48 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt zakończony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.