2019/35/O/NZ9/00168
Słowa kluczowe:
antocjany stabilizacja barwy soki owocowo-warzywne ziemniaki o kolorowym miąższu
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
woj. dolnośląskie
Konkurs: PRELUDIUM BIS 1 - ogłoszony 2019-09-16
Przyznana kwota: 521 400 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2020-06-18
Zakończenie projektu: 2024-09-30
Planowany czas trwania projektu: 48 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt zakończony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.