2019/35/N/NZ9/03208
Słowa kluczowe:
układy modelowe soki owocowe proszki nieenzymatyczne brązowienie HMF właściwości biologiczne
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
woj. dolnośląskie
Konkurs: PRELUDIUM 18 - ogłoszony 2019-09-16
Przyznana kwota: 206 954 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2020-09-14
Zakończenie projektu: 2023-09-13
Planowany czas trwania projektu: 36 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt zakończony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.