2018/31/N/NZ9/00956
Słowa kluczowe:
propolis właściwości przeciwdrobnoustrojowe właściwości przeciwutleniające mechanizmy działania
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywności
woj. mazowieckie
Konkurs: PRELUDIUM 16 - ogłoszony 2018-09-14
Przyznana kwota: 140 000 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2019-07-08
Zakończenie projektu: 2022-07-07
Planowany czas trwania projektu: 36 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt rozliczony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.