2017/27/B/NZ9/01007
Słowa kluczowe:
indyki żywienie aminokwasy funkcjonalne potencjał antoksydacyjny i immunostymulacyjny
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Wydział Bioinżynierii Zwierząt
woj. warmińsko-mazurskie
Konkurs: OPUS 14 - ogłoszony 2017-09-15
Przyznana kwota: 1 485 318 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2018-07-01
Zakończenie projektu: 2021-07-25
Planowany czas trwania projektu: 36 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt rozliczony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.