2017/27/N/NZ9/00750
Słowa kluczowe:
betaina skład ciała wydolność fizyczna metabolizm CrossFit składniki pokarmowe
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
woj. wielkopolskie
Konkurs: PRELUDIUM 14 - ogłoszony 2017-09-15
Przyznana kwota: 209 720 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2018-07-13
Zakończenie projektu: 2022-07-12
Planowany czas trwania projektu: 48 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt rozliczony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.