2017/27/N/NZ9/00905
Słowa kluczowe:
produkty reakcji Maillarda i karmelizacji związki dikarbonylowe pieczywo bezglutenowe
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
woj. wielkopolskie
Konkurs: PRELUDIUM 14 - ogłoszony 2017-09-15
Przyznana kwota: 185 700 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2018-06-29
Zakończenie projektu: 2022-12-28
Planowany czas trwania projektu: 54 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt rozliczony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.