2017/25/N/NZ9/02564
Słowa kluczowe:
błonnik pokarmowy skrobia ziemniaczana dekstrynizacja oporność na trawienie enzymatyczne ogrzewanie mikrofalowe
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie, Wydział Matematyczno-Przyrodniczy
woj. śląskie
Konkurs: PRELUDIUM 13 - ogłoszony 2017-03-15
Przyznana kwota: 118 800 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2018-01-10
Zakończenie projektu: 2022-01-09
Planowany czas trwania projektu: 48 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt rozliczony
Pobierz opis projektu w formacie .pdf
Uwaga - opisy projektów zostały sporządzone przez samych autorów wniosków i w niezmienionej formie umieszczone w systemie.