2013/09/N/NZ9/01630
Słowa kluczowe:
żywnosc gotowa do spożycia Enterococcus antybiotykooporność czynniki wirulencji
Deskryptory:
Panel:
NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa
Jednostka realizująca:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Wydział Nauki o Żywności
woj. warmińsko-mazurskie
Kierownik projektu (z jednostki realizującej):
dr Wioleta Chajęcka-Wierzchowska
Liczba wykonawców projektu: 3
Konkurs: PRELUDIUM 5 - ogłoszony 2013-03-15
Przyznana kwota: 149 300 PLN
Rozpoczęcie projektu: 2014-02-06
Zakończenie projektu: 2017-08-05
Planowany czas trwania projektu: 42 miesięcy (z wniosku)
Status projektu: Projekt rozliczony