Projekty finansowane przez NCN


Dane kierownika projektu i jednostki realizującej

Szczegółowe informacje o projekcie i konkursie

Słowa kluczowe

Aparatura

Wyczyść formularz

Wpływ parametrów smażenia na zawartość estrów glicydylu w tłuszczach i smażonych produktach

2012/05/N/NZ9/01508

Słowa kluczowe:

3-MCPD estry glicydylu smażenie tłuszcze smażone produkty

Deskryptory:

  • NZ9_7: Naukowe podstawy żywienia i badania żywności

Panel:

NZ9 - Stosowane nauki o życiu: rolnictwo, leśnictwo, ogrodnictwo, rybactwo, żywienie i żywność, biotechnologia środowiskowa

Jednostka realizująca:

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności

woj. dolnośląskie

Inne projekty tej jednostki 

Kierownik projektu (z jednostki realizującej):

Magda Aniołowska 

Liczba wykonawców projektu: 3

Konkurs: PRELUDIUM 3 - ogłoszony 2012-03-15

Przyznana kwota: 124 800 PLN

Rozpoczęcie projektu: 2013-03-01

Zakończenie projektu: 2015-08-31

Planowany czas trwania projektu: 30 miesięcy (z wniosku)

Status projektu: Projekt rozliczony