Projekty finansowane przez NCN


Dane kierownika projektu i jednostki realizującej

Szczegółowe informacje o projekcie i konkursie

Słowa kluczowe

Aparatura

Wyczyść formularz

Wyniki wyszukiwania

Znaleziono 3 projektów spełniających kryteria wyszukiwania:

  1. Redefiniowana analiza związków zapachowych i lotnych żywności. Co kryje się za volatilomiką żywności?

    Konkurs: OPUS 18 , panel: NZ9

    Kierownik: prof. Henryk Jeleń

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  2. Wykorzystanie kompleksowego profilowania związków lotnych (flavoromiki) do identyfikacji związków odpowiedzialnych za za...

    Konkurs: OPUS 4 , panel: NZ9

    Kierownik: prof. Henryk Jeleń

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  3. Kluczowe związki odpowiedzialne za zapach i smak wybranych warzyw z rodziny kapustowatych. Tworzenie i przemiany w proce...

    Konkurs: HARMONIA 7 , panel: NZ9

    Kierownik: prof. Henryk Jeleń

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu