Znaleziono 12 projektów spełniających kryteria wyszukiwania:
Konkurs: PRELUDIUM 5 , panel: NZ7
Kierownik: Jarosław Popłoński
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Otrzymywanie i charakterystyka przeciwnowotworowa nowych analogów flawonoidów chmielu
Konkurs: OPUS 11 , panel: NZ9
Kierownik: prof. Mirosław Anioł
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Konkurs: SONATA 5 , panel: NZ9
Kierownik: dr Anna Gliszczyńska
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Konkurs: PRELUDIUM 5 , panel: NZ9
Kierownik: dr Mirosława Teleszko
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Zmiany profilu aminokwasowego ziemniaków o różnej barwie miąższu podczas przechowywania
Konkurs: PRELUDIUM 6 , panel: NZ9
Kierownik: Agnieszka Nemś
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Konkurs: OPUS 1 , panel: NZ9
Kierownik: dr Anna Dąbrowska
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Wpływ parametrów smażenia na zawartość estrów glicydylu w tłuszczach i smażonych produktach
Konkurs: PRELUDIUM 3 , panel: NZ9
Kierownik: Magda Aniołowska
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Konkurs: SONATA 5 , panel: NZ9
Kierownik: dr Joanna Kolniak-Ostek
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Konkurs: OPUS 3 , panel: NZ9
Kierownik: prof. Czesław Wawrzeńczyk
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Analiza czynników kształtujących jakość winogron i win
Konkurs: OPUS 5 , panel: NZ9
Kierownik: prof. Aneta Wojdyło
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Nowe metody utylizacji wychmielin podnoszące ich wartość rynkową
Konkurs: OPUS 1 , panel: NZ9
Kierownik: dr hab. Mirosław Anioł
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Poprawa atrakcyjności i wartości odżywczej przetworzonych owoców wiśni
Konkurs: OPUS 1 , panel: NZ9
Kierownik: prof. Aneta Wojdyło
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności