Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

15 projects found matching your search criteria :

  1. Food neophobia in wild Norway rats (Rattus norvegicus) from populations with diversified environmental pressure.

    Call: OPUS 5 , Panel: HS6

    Principal investigator: dr Rafał Stryjek

    Instytut Psychologii PAN

  2. Political polarization - micro, meso and macro perspective

    Call: OPUS 25 , Panel: HS6

    Principal investigator: dr Paulina Górska

    Uniwersytet Warszawski, Wydział Psychologii

  3. Relationship between PTSD symptoms, eating behaviors, and physical health: Inflammatory, cardiometabolic, and psychophys...

    Call: OPUS 21 , Panel: HS6

    Principal investigator: prof. Monika Stojek

    Uniwersytet Śląski w Katowicach, Wydział Nauk Społecznych

  4. Olfactory sensitivity and food neophobia in preschool and elementary school children

    Call: SONATA 16 , Panel: HS6

    Principal investigator: dr hab. Agnieszka Sorokowska

    Uniwersytet Wrocławski, Wydział Nauk Historycznych i Pedagogicznych

  5. The association of food insecurity with food wasting. The mediating role of moral judgments

    Call: ETIUDA 8 , Panel: HS6

    Principal investigator: Michał Misiak

    Uniwersytet Wrocławski, Wydział Nauk Historycznych i Pedagogicznych

  6. People and insects - analysis of psychological aspects of aversion to insects and their consumption

    Call: OPUS 14 , Panel: HS6

    Principal investigator: prof. Wojciech Pisula

    Uniwersytet Warszawski, Wydział Psychologii

  7. Mental effort in the process of self-control: the role of valuation process and changes in the subjective experience of ...

    Call: PRELUDIUM 14 , Panel: HS6

    Principal investigator: dr Natalia Wójcik

    Uniwersytet Jagielloński, Wydział Filozoficzny

  8. Quality Turn? The role and meaning of new attitudes of consumers and producers based on the example of alternative food ...

    Call: SONATA 13 , Panel: HS6

    Principal investigator: dr Wojciech Goszczyński

    Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu, Wydział Filozofii i Nauk Społecznych

  9. Cognitive resources and self-control of impulses: a neuroeconomic approach

    Call: SONATA 13 , Panel: HS6

    Principal investigator: dr Łukasz Tanajewski

    Akademia Leona Koźmińskiego

  10. Building capacity for integrated governance at the Food-Water-Energy nexus in cities on the water.

    Call: UNISONO , Panel: HS6

    Principal investigator: dr Wojciech Goszczyński

    Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu, Wydział Filozofii i Nauk Społecznych

  11. Food Fears in Alternative Food Supply Strategies

    Call: OPUS 13 , Panel: HS6

    Principal investigator: dr hab. Ewa Kopczyńska

    Uniwersytet Jagielloński, Wydział Filozoficzny

  12. Determinants of moral judgements about wasting food

    Call: PRELUDIUM 12 , Panel: HS6

    Principal investigator: Michał Misiak

    Uniwersytet Wrocławski, Wydział Nauk Historycznych i Pedagogicznych

  13. Psychological and neuronal bases of food sharing

    Call: OPUS 10 , Panel: HS6

    Principal investigator: dr Agnieszka Sorokowska

    Uniwersytet Wrocławski, Wydział Nauk Historycznych i Pedagogicznych

  14. Mechanisms of development of food neophobia and shaping food preferences

    Call: SONATA 10 , Panel: HS6

    Principal investigator: dr Klaudia Modlińska

    Instytut Psychologii Polskiej Akademii Nauk

  15. Think locally, act globally: Polish farmers in the global world of sustainability and resilience

    Call: MAESTRO 7 , Panel: HS6

    Principal investigator: prof. Krzysztof Gorlach

    Uniwersytet Jagielloński, Wydział Filozoficzny