Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Identyfikacja kluczowych parametrów wybranych sposobów suszenia wpływających na termolabilność i interakcje związków bioaktywnych w proszkach owocowych

2014/12/S/NZ9/00754

Keywords:

Descriptors:

  • NZ9_7: Nutrition and food sciences

Panel:

NZ9 - Fundamentals of applied life sciences and biotechnology: agricultural, forestry, horticulture, animal production and fishery, food and nutrition sciences, industrial biosciences, environmental biotechnology and remediation

Host institution :

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Przyrodniczo-Technologiczny

woj. dolnośląskie

Other projects carried out by the institution 

Principal investigator (from the host institution):

dr Anna Michalska 

Number of co-investigators in the project: 2

Call: FUGA 3 - announced on 2013-12-16

Amount awarded: 180 000 PLN

Project start date (Y-m-d): 2014-10-01

Project end date (Y-m-d): 2015-09-30

Project duration:: 12 months (the same as in the proposal)

Project status: Project settled