Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

5 projects found matching your search criteria :

  1. Biochemical pathways of storage lipid biosynthesis in oleogenic yeast cells by culture in hydrophobic carbon source medi...

    Call: PRELUDIUM 21 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Katarzyna Wierzchowska

    Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Instytut Nauk o Żywności

  2. The effect of selenium and anhydrobiosis on the physiological activity of yeast cells

    Call: PRELUDIUM BIS 2 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Marek Kieliszek

    Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Instytut Nauk o Żywności

  3. Investigation of the impact of pulsed electric field on metabolism of selected fruits and vegetables

    Call: PRELUDIUM 21 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Aleksandra Matys

    Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Instytut Nauk o Żywności

  4. A comprehensive study of the effect of non-thermal pretreatments as sonication and pulsed electric field as well as thei...

    Call: PRELUDIUM 20 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Katarzyna Rybak

    Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Instytut Nauk o Żywności

  5. Characteristics of determinants of lactic acid bacteria and propionic acid bacteria towards co-fermentation of edible pl...

    Call: SONATA 18 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Kamil Piwowarek

    Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Instytut Nauk o Żywności