12 projects found matching your search criteria :
Call: PRELUDIUM 5 , Panel: NZ7
Principal investigator: Jarosław Popłoński
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Synthesis and antitumor activity characteristics of new analogues of hop flavonoids
Call: OPUS 11 , Panel: NZ9
Principal investigator: prof. Mirosław Anioł
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Call: SONATA 5 , Panel: NZ9
Principal investigator: dr Anna Gliszczyńska
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Call: PRELUDIUM 5 , Panel: NZ9
Principal investigator: dr Mirosława Teleszko
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
The changes in amino acids profile of potatoes with different flesh color during storage
Call: PRELUDIUM 6 , Panel: NZ9
Principal investigator: Agnieszka Nemś
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Call: OPUS 1 , Panel: NZ9
Principal investigator: dr Anna Dąbrowska
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Effects of frying parameters on the content of glycidyl esters in fats and fried food.
Call: PRELUDIUM 3 , Panel: NZ9
Principal investigator: Magda Aniołowska
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Call: SONATA 5 , Panel: NZ9
Principal investigator: dr Joanna Kolniak-Ostek
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Call: OPUS 3 , Panel: NZ9
Principal investigator: prof. Czesław Wawrzeńczyk
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Analysis of factors affecting the quality of grapes and wines
Call: OPUS 5 , Panel: NZ9
Principal investigator: prof. Aneta Wojdyło
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
New methods of utilisation of spent hops enhancing their market value
Call: OPUS 1 , Panel: NZ9
Principal investigator: dr hab. Mirosław Anioł
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności
Improving the attractiveness and nutritional value of processed fruit cherries
Call: OPUS 1 , Panel: NZ9
Principal investigator: prof. Aneta Wojdyło
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności