Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

4 projects found matching your search criteria :

  1. The study on the aroma compounds formation, rheology properties, sensory quality and oxidative stability of newly develo...

    Call: PRELUDIUM BIS 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Małgorzata Majcher

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  2. Biosynthesis of natural aroma compounds with Galactomyces geotrichum.

    Call: OPUS 13 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Małgorzata Majcher

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  3. Identification of flavor compounds pathway formation in Polish regional dairy foods produced in a traditional way. Influ...

    Call: OPUS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Małgorzata Majcher

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  4. Aroma active compounds of polish meads. Influence of microflora and manufacturing process on their formation.

    Call: PRELUDIUM BIS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Małgorzata Majcher

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu