Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

62 projects found matching your search criteria :

  1. Kinetics of Maillard reaktion products formation in model cereal-based products enriched with fruit pomaces

    Call: OPUS 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Sylwia Mildner-Szkudlarz

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  2. Exploring the possibility of quantitative analysis of skeletal muscle proteins after thermal treatment based on selected...

    Call: SONATA 6 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Magdalena Montowska

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  3. Microflora of the selected regional food products of the Wielkopolska as an origin determining factor and a source of me...

    Call: PRELUDIUM 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Tomasz Rychlik

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  4. 'DOBRY - [D]aidzein and pr[OB]iotic fo[R] health[Y]"A Combination of Daidzein and Lactobacillus acidophilus To Improve C...

    Call: PRELUDIUM 20 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Iskandar Harahap

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  5. Nutritional sources of salicylates and disorders of placental angiogenesis in preeclampsia.

    Call: OPUS 22 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Joanna Suliburska

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  6. Antioxidant and calcium bioaccessibility of freeze-dried apples impregnated with sea buckthorn juice and calcium lactate...

    Call: PRELUDIUM 22 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Marcellus Arnold

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  7. Studies on the application of calcium-enriched plant matrix in the prevention and treatment of osteoporosis.

    Call: OPUS 15 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Anna Gramza-Michałowska

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  8. Physicochemical and biological properties of sterol glycerides and their thermoxidative degradation products.

    Call: OPUS 16 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Magdalena Rudzińska

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  9. Decreasing thermal polymerization in edible oils by enriching with materials of natural origin

    Call: PRELUDIUM 18 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Monika Fedko

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  10. The study on mechanisms of betaine effects on lipid metabolism and body composition.

    Call: OPUS 19 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Agata Chmurzyńska

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  11. Products formed during thermo-oxidative degradation of stigmasterol and its esters - isolation, fractionation and evalua...

    Call: OPUS 9 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Magdalena Rudzińska

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  12. One-carbon metabolism in postmenopausal women with metabolic syndrome

    Call: PRELUDIUM 9 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Agata Muzsik

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu