Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

14 projects found matching your search criteria :

  1. Identification of flavor compounds pathway formation in Polish regional dairy foods produced in a traditional way. Influ...

    Call: OPUS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Małgorzata Anna Majcher

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  2. Oils from selected fruit seeds as potential ingredients for dietary supplements and health-promoting foods

    Call: SONATA 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Adam Jurgoński

    Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk

  3. Relationships between fat discrimination, frequency of eating high-fat foods, and gene polymorphism - determination of b...

    Call: OPUS 8 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Agata Urszula Chmurzyńska

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  4. The evaluation of health quality of individual parts of brassica vegetables and their different stages of growth as a so...

    Call: PRELUDIUM 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Dominik Marek Kołodziejski

    Politechnika Gdańska, Wydział Chemiczny

  5. Image of "anus ebria et delirans" in European culture (Middle Ages - XIX century).

    Call: OPUS 3 , Panel: HS2

    Principal investigator: dr hab. Joanna Katarzyna Hobot-Marcinek

    Uniwersytet Jagielloński, Wydział Polonistyki

  6. Modern Insights into Traditional Polish Fermented Foods: Tracking Metabolomic Changes during the Fermentation of Plant P...

    Call: PRELUDIUM 23 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Marika Mróz

    Politechnika Gdańska

  7. Study on the mechanism of arabinoxylan structure modification in rye bread model systems and its impact on the viscous a...

    Call: OPUS 2 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Małgorzata Renata Cyran

    Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin - Państwowy Instytut Badawczy

  8. The role of interactions between Sorbus domestica L. phytonutrients on shaping food with programmed health-promoting pro...

    Call: PRELUDIUM BIS 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Aneta Wojdyło

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

  9. Extracellular vesicles of probiotic yeast as carriers of biologically active molecules transferred to human intestinal c...

    Call: OPUS 25 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Jolanta Mierzejewska

    Politechnika Warszawska, Wydział Chemiczny

  10. The beneficial health potential of blackthorn fruits (Prunus spinosa L.) in gastrointestinal tract inflammations – in vi...

    Call: PRELUDIUM 21 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Anna Katarzyna Magiera

    Uniwersytet Medyczny w Łodzi, Wydział Farmaceutyczny

  11. Nucleic acids in foods; types and content in raw and processed food products

    Call: PRELUDIUM 12 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Joanna Diana Głazowska

    Politechnika Gdańska, Wydział Chemiczny

  12. Molecular characteristic of quorum sensing inhibition by selected essential oils in Pseudomonas spp. isolated from foods

    Call: SONATA 12 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Kamila Myszka

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  13. Mechanisms of beta-glucan-arabinoxylan interactions and their impact on health-promoting properties of oat (Avena sativa...

    Call: OPUS 11 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Małgorzata Renata Cyran

    Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin - Państwowy Instytut Badawczy

  14. Study of the influence of selected metals to change the antioxidant of natural compounds occurring in foods and food of ...

    Call: OPUS 9 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Włodzimierz Wiktor Lewandowski

    Politechnika Białostocka, Wydział Budownictwa i Nauk o Środowisku