Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

12 projects found matching your search criteria :

  1. The changes in amino acids profile of potatoes with different flesh color during storage

    Call: PRELUDIUM 6 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Agnieszka Nemś

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności

  2. Effects of frying parameters on the content of glycidyl esters in fats and fried food.

    Call: PRELUDIUM 3 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Magda Aniołowska

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności

  3. Innovative biopreparations with therapeutic activity - chemical and enzymatic methods for production of phospholipids co...

    Call: SONATA 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Anna Gliszczyńska

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności

  4. Study of the effect of naphthoflavone structure on aromatase inhibition and cytotoxicity against normal and cancer cell ...

    Call: PRELUDIUM 5 , Panel: NZ7

    Principal investigator: Jarosław Popłoński

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności

  5. The enzymatic enrichment of egg-yolk phospholipids with biologically active unsaturated fatty acids using oils of plant ...

    Call: OPUS 3 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Czesław Wawrzeńczyk

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności

  6. Polysaccharide hydrocolloids as stabilizing agents of physico- chemical parameters in naturally cloudy juices from pome,...

    Call: PRELUDIUM 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Mirosława Teleszko

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności

  7. New methods of utilisation of spent hops enhancing their market value

    Call: OPUS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Mirosław Anioł

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności

  8. Synthesis and antitumor activity characteristics of new analogues of hop flavonoids

    Call: OPUS 11 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Mirosław Anioł

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności

  9. Determination of chemical composition, pro-health properties and antioxidant capacity of pear (Pyrus communis L.)

    Call: SONATA 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Joanna Kolniak-Ostek

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności

  10. Analysis of factors affecting the quality of grapes and wines

    Call: OPUS 5 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Aneta Wojdyło

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności

  11. Improving the attractiveness and nutritional value of processed fruit cherries

    Call: OPUS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Aneta Wojdyło

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności

  12. The use of proteolytic enzymes isolated form nonconventional sources for obtaining biologically active peptides from mil...

    Call: OPUS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Anna Dąbrowska

    Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Nauk o Żywności