Projects funded by the NCN


Information on the principal investigator and host institution

Information of the project and the call

Keywords

Equipment

Delete all

Search results

62 projects found matching your search criteria :

  1. Key compounds responsible for odor and taste of selected Brassicaceae vegetables. Formation and changes in technological...

    Call: HARMONIA 7 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Henryk Jeleń

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  2. Analysis of the biological potential of berry fruit extracts in the prevention of obesity and metabolic syndrome disorde...

    Call: OPUS 10 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Anna Olejnik

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  3. Identyfikacja produktów termiczno-oksydacyjnej degradacji estrów stigmasterolu

    Call: ETIUDA 4 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Marianna Raczyk

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  4. Identification of lipidomic biomarkers for recognition of the autheticity of edible oils supported by DSC profiling and ...

    Call: OPUS 16 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Jolanta Tomaszewska-Gras

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  5. Study of the effect of Lactobacillu plantarum ATCC14917 on an iron metabolism in rats on a high fat diet

    Call: PRELUDIUM 17 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Katarzyna Skrypnik

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  6. Identification of flavor compounds pathway formation in Polish regional dairy foods produced in a traditional way. Influ...

    Call: OPUS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Małgorzata Majcher

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  7. Interactions of quantum dots with natural plant polyphenols and their application in flavonoids and phenolic acids deter...

    Call: OPUS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: prof. Małgorzata Nogala-Kałucka

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  8. Identification of products formed during thermo-oxidative degradation of phytosteryl esters.

    Call: OPUS 2 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr Magdalena Rudzińska

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  9. Transcription factors as tools of massive operation in engineering of industrial traits in yeast

    Call: OPUS 21 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Ewelina Celińska

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  10. Antioxidant and calcium bioaccessibility of freeze-dried apples impregnated with sea buckthorn juice and calcium lactate...

    Call: PRELUDIUM 22 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Marcellus Arnold

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  11. Aroma active compounds of polish meads. Influence of microflora and manufacturing process on their formation.

    Call: PRELUDIUM BIS 1 , Panel: NZ9

    Principal investigator: dr hab. Małgorzata Majcher

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu

  12. Studies on the protein composition and immunoreactivity of eggs obtained from hens fed with fodder containing legume see...

    Call: PRELUDIUM 19 , Panel: NZ9

    Principal investigator: Aneta Tomczak

    Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu