The immune status, oxidative and epigenetic changes in tissues of turkeys fed diets with diferent ratios of arginine and lysine
Autorzy:
Katarzyna Ognik, Dariusz Mikulski , Paweł Konieczka , BartłomiejTykałowski , Magdalena Krauze , Anna Stępniowska , Anna Nynca, Jan Jankowski
Czasopismo:
Scientific Reports (rok: 2021, tom: 11, strony: 15975), Wydawca: Spriger Nature Limited
Increased Dietary Inclusion Levels of Lysine Are More Effective than Arginine in Supporting the Functional Status of the Gut in Growing Turkeys
Autorzy:
Paweł Konieczka, Dariusz Mikulski, Katarzyna Ognik , Jerzy Juśkiewicz, Zenon Zduńczyk, Jan Jankowski
Czasopismo:
Animals (rok: 2021, tom: 11, strony: 2351), Wydawca: MDPI
The effect of different dietary ratios of arginine, methionine, and lysine on the performance, carcass traits, and immune status of turkeys
Autorzy:
Jan Jankowski, Dariusz Mikulski, Marzena Mikulska, Katarzyna Ognik, Zuzanna Całyniuk, Emilia Mróz, Zenon Zduńczyk
Czasopismo:
Poultry Science (rok: 2020, tom: 99, strony: 1028-1037), Wydawca: Elsevier
Effect of different level of arginine and methionine in a high-lysine diet on the immune status, performance and carcass traits of turkeys
Autorzy:
Jan Jankowski, Katarzyna Ognik, Paweł Konieczka , Dariusz Mikulski
Czasopismo:
Poultry Science (rok: 2020, tom: 99, strony: 4730–4740), Wydawca: Elsevier
The effect of different dietary ratios of lysine, arginine and methionine on protein nitration and oxidation reactions in turkey tissues and DNA
Autorzy:
Jan Jankowski, Katarzyna Ognik, Zuzanna Całyniuk, Anna Stępniowska, Paweł Konieczka, Dariusz Mikulski
Czasopismo:
Animal (rok: 2021, tom: b.d, strony: b.d), Wydawca: Elservier
Effect of different level of arginine and methionine in a high-lysine diet on the immune status, performance and carcass traits of turkeys
Autorzy:
Jan Jankowski, Katarzyna Ognik, Paweł Konieczka , Dariusz Mikulski
Czasopismo:
Poultry Science (rok: 2020, tom: 99, strony: 4730–4740), Wydawca: Elsevier
The effect of different dietary ratios of lysine and arginine in diets with high or low methionine levels on oxidative and epigenetic DNA damage, the gene expression of tight junction proteins and selected metabolic parameters in Clostridium perfringens-challenged turkeys
Autorzy:
Katarzyna Ognik, Paweł Konieczka, Dariusz Mikulski, Jan Jankowski
Czasopismo:
Veterinary Research (rok: 2020, tom: 51, strony: 50), Wydawca: BMC Springer Nature
Increased Dietary Inclusion Levels of Lysine Are More Effective than Arginine in Supporting the Functional Status of the Gut in Growing Turkeys
Autorzy:
Paweł Konieczka, Dariusz Mikulski, Katarzyna Ognik , Jerzy Juśkiewicz, Zenon Zduńczyk, Jan Jankowski
Czasopismo:
Animals (rok: 2021, tom: 11, strony: 2351), Wydawca: MDPI
The immune status, oxidative and epigenetic changes in tissues of turkeys fed diets with diferent ratios of arginine and lysine
Autorzy:
Katarzyna Ognik, Dariusz Mikulski , Paweł Konieczka , BartłomiejTykałowski , Magdalena Krauze , Anna Stępniowska , Anna Nynca, Jan Jankowski
Czasopismo:
Scientific Reports (rok: 2021, tom: 11, strony: 15975), Wydawca: Spriger Nature Limited
The effect of different dietary ratios of lysine and arginine in diets with high or low methionine levels on oxidative and epigenetic DNA damage, the gene expression of tight junction proteins and selected metabolic parameters in Clostridium perfringens-challenged turkeys
Autorzy:
Katarzyna Ognik, Paweł Konieczka, Dariusz Mikulski, Jan Jankowski
Czasopismo:
Veterinary Research (rok: 2020, tom: 51, strony: 50), Wydawca: BMC Springer Nature
The effect of different dietary ratios of lysine, arginine, and methionine on biochemical parameters and hormone secretion in turkeys
Autorzy:
Katarzyna Ognik, Zuzanna Całyniuk, Dariusz Mikulski, Anna Stępniowska, Paweł Konieczka, Jan Jankowski
Czasopismo:
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition (rok: 2021, tom: 105, strony: 108-118), Wydawca: Wiley
Selected metabolic, epigenetic, nitration and redox parameters in turkeys fed diets with different levels of arginine and methionine
Autorzy:
Zuzanna Całyniuk, Dariusz Mikulski, Magdalena Krauze, Katarzyna Ognik, Jan Jankowski
Status:
Przyjęta do publikacji
Selected metabolic, epigenetic, nitration and redox parameters in turkeys fed diets with different levels of arginine and methionine
Autorzy:
Zuzanna Całyniuk, Dariusz Mikulski, Magdalena Krauze, Katarzyna Ognik, Jan Jankowski
Status:
Przyjęta do publikacji